17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstkond tahab muutusi

Arstid nõuavad, et tervishoius kasutatavat raha tuleb suurendada, nimetab Eesti Arstide Liidu eestseisuse liige, Eesti Noorarstide Ühenduse juhatuse liige Vallo Volke arstkonna põhipretensiooni.

Arstid nõuavad- et tervishoius kasutatavat raha tulebsuurendada- nimetab Eesti Arstide Liidu eestseisuse liige- EestiNoorarstide Ühenduse juhatuse liige Vallo Volke arstkonnapõhipretensiooni.

“Rahapuudus on kõigi probleemide juur Eesti meditsiinis-” sõnabVolke. Raha lahendab palgaprobleemi ja lahendab ka arstiabikättesaadavuse küsimust- sest kui süsteemis on rohkem raha- saabpalgata tööle ka rohkem arste. Sama tähtis on seegi- et saabparemini rahastada ravimi ostmist patsiendile. “Kõik needprobleemid on korraga Eestis olemas-” lausub Volke.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099