17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELU: Tagasi Kihnus- tagasi ravijana

Kihnu arst Enn Vellend on reede pärastlõunaks endamisi otsustanud- et temast ei ole mõtet praegu Meditsiiniuudistesse kirjutada. Sellist tähelepanu nagu aasta algul pole talle vaja.

Päev enne tervishoiutöötajate väljakuulutatud streigipäeva- 16.jaanuaril läks Enn Vellend esimest päeva Kihnu saarele tööle.Pensionile läinud perearsti Helle Treimuthi asemele. Kui siisKihnus hommikukohvi rüüpavalt Vellendilt enne kella kaheksat Kukuraadio otseintervjuus küsiti- kas tema ka hakkab streikima- vastasVellend- et kuidas ta paneb kohe esimesel tööpäeval uksele sildi-et juba streigin.

Sellest jutuajamisest kasvas veel üks intervjuu Postimehesse(“Kihnu arsti arvates rikub streik meedikute mainet”)- kus Vellendütles- et ühte või teist otsust vaidlustada või probleemidest märkuanda saab ka teises vormis kui streik ning tema arvates ei elameedikud lausa peost suhu. Nõnda sattus vastne Kihnu arst enesetahtmata streigivõitluse opositsiooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099