17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõgeva rahastab tütarlaste HPV vastast vaktsineerimist

Alates uuest aastast võimaldab Jõgeva linn esimesena Eestis kõikidele 6. klassi tütarlastele vaktsineerimise inimese papilloomiviiruse (HPV) poolt põhjustatud emakakaelavähi vastu.

Alates uuest aastast võimaldab Jõgeva linn esimesena Eestiskõikidele 6. klassi tütarlastele vaktsineerimise inimesepapilloomiviiruse (HPV) poolt põhjustatud emakakaelavähi vastu.Vaktsiin kompenseeritakse linna elanikeregistris olevateletütarlastele- kelle vanemad selleks soovi avaldavad.

Linnavalitsuse teatel võeti otsus arutlusele Jõgeva arstideettepanekul ning selle kiitis heaks linna sotsiaalkomisjon.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099