17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kardioloogide selts pidas Tallinnas konverentsi

Hiljutisel Eesti Kardioloogide Seltsi konverentsil Tallinnas Mustpeade majas oli üldteemaks südamehaiguste preventsioon ja rehabilitatsioon.

Hiljutisel Eesti Kardioloogide Seltsi (EKS) konverentsilTallinnas Mustpeade majas oli üldteemaks südamehaigustepreventsioon ja rehabilitatsioon.

EKSi epidemioloogia ja preventsiooni töögrupi korraldatudkonverentsi peaesineja Ameerika Kardiovaskulaarse ja PulmonaalseRehabilitatsiooni Assotsiatsiooni president prof. Larry Hamm rääkissüdamehaiguste tänapäevasest preventsioonist. Lisaks astusidettekannetega üles Lagle Suurorg Tallinna lastehaiglast- TÜkliinikumi südamekliiniku vanemarst-õppejõud Silvia Noodla- prof.Margus Annuk Tallinna ülikoolist ning TÜ kliinikumispordimeditsiini- ja taastusravi kliiniku taastusravi osakonnavanemarst-õppejõud dots. Aet Lukmann.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099