17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastepsühhiaatrid said hakkama aasta teoga

Novembri lõpul tegi ravimifirma Lundbeck teatavaks “Aasta tegu psühhiaatrias” laureaadi – Eesti Psühhiaatrite Seltsi lastepsühhiaatria sektsiooni.

Novembri lõpul tegi ravimifirma Lundbeck teatavaks “Aasta tegupsühhiaatrias” laureaadi - Eesti Psühhiaatrite Seltsilastepsühhiaatria sektsiooni.

Komisjon- kuhu kuulusid Eesti Psühhiaatrite Seltsi esimeesAndres Lehtmets ja Lundbecki esindaja Erik Allikmets- põhjendas omaotsust sellega- et viimase aasta jooksul on nii lastepsühhiaatriasektsioon tervikuna kui selle liikmed seisnud aktiivselt oma erialaiseseisvumise ja arengu eest ning juhtinud avalikkuse tähelepanumitmetele lastepsühhiaatria probleemidele- sh lastepsühhiaatritejuurdekasvu kindlustamisele ja lastepsühhiaatria keskusteväljaarendamise vajalikkusele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099