17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meedikute palgavaidlus jätkub teise astme kohtus

Märtsis algatatud kaks erinevat kohtuasja, tsiviil- ja haldusasi seoses tervishoiutöötajate miinimumpalga läbirääkimistega, jätkuvad kumbki teise astme kohtus.

Märtsis algatatud kaks erinevat kohtuasja- tsiviil- ja haldusasiseoses tervishoiutöötajate miinimumpalga läbirääkimistega- jätkuvadkumbki teise astme kohtus.

Tuleva aasta 22. jaanuaril hakkab Tallinna Ringkonnakohusarutama Eesti Arstide Liidu (EAL) ja Eesti KeskastmeTervishoiutöötajate Kutseliidu (EKTK) apellatsioonkaebust- milleEAL ja EKTK esitasid mõni päev enne pooliku (õdesid ja hooldajaidpuudutava) palgaleppe sündi- 13. märtsil 2007 Harju Maakohtule jamille maakohus 21. septembril jättis rahuldamata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099