17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pereõed täiendasid end Lõuna-Rootsimaal

Tallinna Järveotsa Perearstikeskuse pereõed Annela Pais ja Marike Eksin käisid 2007. a augustis tutvumis-õppereisil Rootsis Kristianstadis.

Tallinna Järveotsa Perearstikeskuse pereõed Annela Pais jaMarike Eksin käisid 2007. a augustis tutvumis-õppereisil RootsisKristianstadis. Nad külastasid Kristianstadi haiglat japerearstikeskust- kus töötab ka perearst Tarmo Loogus- ningtutvusid kohaliku elu-oluga.

Annela Pais rääkis Rootsi ja Eesti perearstikeskuste töödvõrreldes- et rootslastel on personali ühe patsiendi kohta rohkemkui Eestis. Et neil on vastuvõtuaeg oluliselt pikem- siis saavadõed ja arstid patsiendiga põhjalikumalt tegeleda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099