17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piret Väli juhib Eesti ja Euroopa hambaarste

Dr Piret Väli on hambaarstide ühinenud organisatsiooni, Eesti Hambaarstide Liidu president. Nüüd, kui tema jaoks suur kiire möödas, oli ta nõus vastama mõnele küsimusele.

Dr Piret Väli on hambaarstide ühinenud organisatsiooni- EestiHambaarstide Liidu (EHL) president. Nüüd- kui tema jaoks suur kiiremöödas- oli ta nõus vastama mõnele Meditsiiniuudisteküsimusele.

Oktoobrikuust alates tajus Piret Väli enda sõnutsi kroonilistajapuudust- sest korraga oli ta uue organisatsiooni eesotsas- sellekõrval pidi teda jätkuma 3. detsembril Tallinnas Tornimäekaksiktornides avatud tipphambaarstide esinduskliiniku Kliinik32ühe osanikuna uue ettevõtte korraldamistöödeks ning peale selle kaEuroopa Hambaarstide Nõukogu juhatuse tegevusteks.<br />Lisaks kuulub ta sotsiaalministeeriumi hambaravi eriala komisjonining naishambaarstide ühenduse juhatusse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099