17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline üldmeditsiini kongress oli Eestis esmakordselt

8. detsembril peeti Tallinnas rahvusvahelist üldmeditsiini kongressi, kus osalesid mitmete erialade arstid – lisaks perearstidele ka kardioloogid, androloogid, endokrinoloogid ja psühhiaatrid Eestist, Soomest ja Prantsusmaalt.

8. detsembril peeti Tallinnas Radisson SAS hotellisrahvusvahelist üldmeditsiini kongressi- kus osalesid mitmeteerialade arstid - lisaks perearstidele ka kardioloogid-androloogid- endokrinoloogid ja psühhiaatrid Eestist- Soomest jaPrantsusmaalt.

Üldmeditsiini kongress korraldati Eesti Perearstide Seltsi-rahvusvahelise organisatsiooni IFDA (Rahvusvaheline PerearstideÜhing) ja Celsius Healthcare’i koostöös. Eestis toimus sedalaadikonverents esmakordselt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099