17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn toetab koolitervishoidu

Tallinna linnavalitsus toetab sihtasutust Koolitervishoid järgmisel aastal miljoni krooniga- et sealhulgas tagada kooliarstide töö jätkumine.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnutsi peab Tallinn olulisekskoolides arstide olemasolu- kuid haigekassa finantseering poleselleks piisav. “Kooliarstide tööd rahastab haigekassa praegusellises ulatuses- et ühe arsti hoolealusteks on 7000 last- mispole normaalne-” ütles ta. "Linnapoolse toetusega on see arvvõimalik viia 3500-ni. Kroonilisi tervisehäireid esineb jubapooltel lastel ning vajalik meditsiiniline järelevalve on koolidesvajalik.”

Tallinna 81 koolis on praegu 73 kooliõe ja 12 kooliarstiametikohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099