17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Testkeskkonnas hakkasid eelmisel nädalal liikuma esimesed digidokumendid

11. detsembril avati Eesti üleriigilise terviseinfosüsteemi ehk digiloo pilootprojektis osalevatele raviasutustele testkeskkond, kus hakatakse proovima esimeste digitaalsete tervisedokumentide vahetamist.

11. detsembril avati Eesti üleriigilise terviseinfosüsteemi ehkdigiloo pilootprojektis osalevatele raviasutustele testkeskkond-kus hakatakse proovima esimeste digitaalsete tervisedokumentidevahetamist- vahendas BNS.

Digilugu arendava tehnoloogiafirma Hewlett-Packard konsultandiIndrek Peenmaa sõnutsi on keskkonna testimise eesmärk saadapilootasutustelt tagasisidet digilooga liitumise ja sellekasutamise tugevate ja nõrkade külgede kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099