17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE:

"Uued apteegid tekivad ainult sinna- kus neid vajatakse- ja kaovad sealt- kus need mingil põhjusel kliendile enam ei meeldi.”Tarvo Vaasa- Tamro Eesti tegevdirektor (Postimees- 6.12.2007)

<br /><strong>"Need Inglise poissmehed tulevad siia lõbutsema- nadkulutavad oma säästud kõikvõimalikes lõbustusasutustes- siislasevad endale kere peale anda- ja seejärel saadetakse nad meile.Me lapime nad kokku ja siis nad haihtuvad- meile jääb maksmata arvepeal sõna “välismaalane”- heal juhul Inglismaakodanik.”<br /></strong> Eve Karmo-<br />Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse liige- öeldes- et haiglalepõhjustavad probleeme esmaabi vajanud välismaalastest patsiendid-kes ei soovi pärast ravi eest maksta. (Eesti Päevaleht-5.12.2007)

<br /><strong>"Tervishoiutöötajana on piinlik tunnistada- etkontaktnakkusena levivate haiguste põhjal on Eestit nimetatud kamustade käte maaks.”<br /></strong>Elle Ende-<br />Ida-Tallinna keskhaigla infektsioonikontrolli õde (Postimees-5.12.2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099