Sportimisvõimalused Pirital laienevad

02.01.2008

<br /> Alates homsest- 3. jaanuarist on spordisõpradel põhjust seada sammud Piritale- sest Pirita Spordikeskuses (Rummu tee 3) antakse uisutamishuviliste käsutusse vastvalminud uisuväljak.

42 x 42 meetri suurune liuväli paikneb velotreki ja Pirita jõe vahelisel alal ning on avatud iga päev kella 10.00-22.00- samuti töötab uisulaenutus. Käesoleva nädala lõpuni saab väljakul uisutada tasuta.

Pirita linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul on uisuväljaku rajamine järjekordne samm nii Pirita elanike kui ka kõigi tallinlaste sportimisvõimaluste laiendamiseks. "Vastvalminud uisuväljak annab vaatamata kehvadele lumeoludele tallinlastele võimaluse värskes õhus viibida ja talisporti harrastada. Loodame- et peagi kattuvad lumega ka meie suusa- ja terviserajad ning tõelist talvekülma saavad nautida talisuplejadki-" lisas Terik.

Uisuväljaku pidulik avamine toimub laupäeval- 5. jaanuaril kell 12.00.

 

Eno Leies<br /> Pirita LOV avalike suhete juht<br /> 6 457 629<br /><a href="mailto:Eno.Leies@tallinnlv.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">Eno.Leies@tallinnlv.ee</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.