14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inimesed on arstiabi kättesaadavusega üldjoontes rahul

18. detsembril tutvustati sotsiaalministeeriumis uuringut “Elanike hinnangud tervisele ja arstiabile 2007”.

18. detsembril tutvustati sotsiaalministeeriumis uuringut“Elanike hinnangud tervisele ja arstiabile 2007”.Pressikonverentsil esinesid sotsiaalministeeriumi asekantsler IviNormet ja haigekassa juhatuse esimees Hannes Danilov. Uuringuttutvustas OÜ Faktum amp; Ariko uuringujuht Kadri Suits.

Sotsiaalministeeriumi ja Eesti Haigekassa tellitud iga-aastaseuuringu eesmärk on saada ülevaade- milline on elanike rahulolutervishoiuteenuste kättesaadavuse ja kvaliteediga- kuidashinnatakse oma tervist ja eluviise ning kui suur osa elanikkonnaston kuulnud digitaalsest terviseloost.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708