14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastehaigla sai ehitusmaterjali müüjalt annetuse

Enne jõule sai Tallinna lastehaigla ehituspuitmaterjali hulgimüüjalt heategevusoksjonil kogutud ligi 43 000 krooni- mille eest lastehaigla ostab 24-tunnilist vererõhumonitooringut võimaldava aparaadi- sest nende uuringute järele on suur nõudlus.

Heategevusliku oksjoni idee tekkis aktsiaseltsi Puukeskusejuhiabil Merylin Pavelil USAs ühel sarnasel heategevuslikulkampaanial osaledes. Eestisse tulles otsis ta Soome-EestiKaubanduskoja kaudu projekti või abivajajat- kellele Puukeskusjõulude puhul head saaks teha. Eesti Laste Südameliidu kaudu langesvalik lastehaiglale.

Eesti Laste Südameliidu ja Puukeskuse koostööna peetigi 6.detsembril Tallinna lauluväljakul jõuluoksjon Puukeskusekoostööpartneritele- klientidele ja toetajatele. Osta saireisipakette- kinkekaarte- kosmeetikat- jooke- aksessuaareja Logitechi tooteid- haamri alla läks koguni freesprussistsuvemaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708