14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE:

"Mida rohkem tean farmakonidest- seda negatiivsemalt suhtun neisse. Tulge kas või uisutama. See on kõige parem rohi- mida elu jooksul võtnud olen.”Aleksander Žarkovski- Tartu ülikooli farmakoloogia instituudi professor- vastates küsimusele- mis teeb teda targaks. (Curare- nr 27- detsember 2007)

 

<strong>"Polkovniku leskedega seoses kerkib ka küsimus- kasnende püsiv rahulolematus meditsiiniga kas või pideva “Arstid eitea midagi!” korrutamise vormis pakub arstidele mingit alust võiõigustust pakkuda neile tegelikku võimalust proovida ilmameditsiinita hakkama saada?”<br /></strong>Andres Soosaar-<br />Tartu ülikooli tervishoiu instituudi dotsent (Lege Artis- detsember2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708