14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tudengid proovisid Hollandis õpitut Jämejalal

Viis töötavat ja õppivat Hollandi hooldustudengit koos juhendajaga praktiseerisid novembris Viljandi haigla psühhiaatriakliiniku hooldusosakonnas, püüdes klientidele pakkuda Hollandis kasutatavaid hooldusvõtteid, sealhulgas turvatunnet tekitavaid reegleid.

Viis töötavat ja õppivat Hollandi hooldustudengit koosjuhendajaga praktiseerisid novembris Viljandi haiglapsühhiaatriakliiniku hooldusosakonnas- püüdes klientidele pakkudaHollandis kasutatavaid hooldusvõtteid- sealhulgas turvatunnettekitavaid reegleid.

Nädal aega töötasid välistudengid põhipersonali kõrval Viljandihaigla juures Jämejalal erihooldusosakonnas. Osa tudengeid tegelesesimesel korrusel- kus elavad mehed tugevdatud toetusegaööpäevaringsel hooldusel- ning osa tudengeid teisel korrusel- kuselavad naised tugevdatud järelevalvega ööpäevaringselhooldusel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708