28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kardioloogide selts käsitleb koronaarinterventsioone

1. veebruaril peetakse Tallinnas Swissoteli konverentsikeskuses Eesti Kardioloogide Seltsi (EKS) koosolekut “25 aastat koronaarinterventsioone Eestis ja 30 aastat maailmas”- mille käigus leiab aset ka käsiraamatu “Krooniline südamepuudulikkus” esitlus.

EKSi interventsionaalkardioloogia töögrupi korraldatavakoosoleku avab teemakohase ajaloolise ülevaatega töögrupi juhtprofessor Jaan Eha. Kavas on veel ettekanded antitrombootilisestravist koronaarinterventsioonide korral- koronaarinterventsioonideööpäevaringsest valveteenistusest- reperfusioonravist aastal 2008jt teemadel.

Koosolekul esitletakse ka vastilmunud käsiraamatut “Kroonilinesüdamepuudulikkus”. Arstidele mõeldud käsiraamatu autorid on ReinTeesalu- Tiina Ristimäe ja Hasso Uuetoa.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708