28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervislikust eluviisist on kõige suurem kasu südamele

Nelja üheaegse muutusega eluviisides pikeneb inimese eluiga kõige rohkem südame-veresoonkonnahaiguste arvel, teatavad Cambridge’i ülikooli uurijad.

Nelja üheaegse muutusega eluviisides pikeneb inimese eluigakõige rohkem südame-veresoonkonnahaiguste arvel- teatavadCambridge’i ülikooli uurijad. Ajakirjas PLoS Medicine avaldatuduuringuartiklist kirjutas ka portaal MedPage Today.

Dr Kay-Tee Khaw ülikooli rahvatervise instituudist kooskaastöölistega leidis oma uuringus- et alkoholi ja tubaka tarbimisepiiramine- regulaarne kehaline koormus ning puu- ja köögiviljadepoolest külluslik toidusedel on seotud suremuse neljakordsevähenemisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708