28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

X Euroopa Toitumiskonverentsi põhiuudis oli seotud leptiiniga

Mullu Pariisis peetud X Euroopa Toitumiskonverentsi kõige uudsem teema oli kahtlemata plenaarloeng “Leptiin ja rasvumuse bioloogiline baas”.

Mullu Pariisis peetud X Euroopa Toitumiskonverentsi kõige uudsemteema oli kahtlemata plenaarloeng “Leptiin ja rasvumusebioloogiline baas” (“Leptine and the biologic basis of obesity” -Howard Hughes Medical Institute- The Rockefeller University- NewYork- NY- USA)- lektor Jeffrey M. Friedman.

Plenaarloeng osutus koguni sedavõrd uudseks- et konverentsikäigus pöördusid ettekandjad korduvalt selles loengus esitatudandmete juurde tagasi. Et lugejal oleks kergem mõista sellessisalduvat uudsust- annan konverentsist osavõtjana lühikeseülevaate hormoon leptiinist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708