Autor: Ketlin Beljaev • 17. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus ravijuht lahkus enne saabumist

Lääne-Tallinna Keskhaigla uus ravijuht loobus ametikohast lepingu allkirjastamise päeval.

Haigla juhatuse esimees Boris Kirt üritas lepingu sõlmimisepäeval Tamme telefonitsi tabada- aga ei saanud kätte. Seejärelsaatis SMSi ja Tamm teatas- et ta ei tulegi.<br />“Äraütlemine oli meie jaoks väga kummaline - ei tee niimoodi arstja eriti meesterahvas- kes annab sõna. Viisakas oleks olnud kirisaata-” lausus Kirt.<br />Juhatuse esimees tõdes- et see oli kogu personalile löök allapoolevööd- sest arstkond oli kaks kuud harjunud mõttega uuestravijuhist. Võimalikke põhjusi- miks Tamm loobus- Kirt pakkuda eiosanud.<br />“Kõik tingimused- mis ta esitas- said täidetud. Kõik ettepanekud jatema esitatud soovid said arvestatud-” kinnitas ta.

<em>Loe edasi ajalehe paberväljaandest! (Lehe tellimine:[email protected])</em>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708