Kliinikumi preemia laureaat on SA Ida-Viru Keskhaigla ülemarst Kaljo Mitt

Kolmapäeval, 21. mail on traditsiooniline
kliinikumi konverents, kus antakse üle kliinikumi preemia. Tänavune laureaat on
SA Ida-Viru Keskhaigla juhatuse liige Kaljo Mitt.

Doktor Kaljo Mitil on erinevatel ametikohtadel praktiseeriva arsti, raviasutuse juhi ning tervishoiukorraldaja tööstaaži ligi 50 aastat, alates aastast 2004. on dr Mitt Ida-Viru Keskhaigla ülemarst. Oma tööga on dr. Mitt andnud olulise panuse eesti tervishoiu ja Ida-Viru Keskhaigla arengusse, kaasa aidanud meditsiinitöötajate ja tervishoiuasutuste maine tõstmisele üldsuse silmis.

Kliinikumi juhatuse esimehe Urmas Siiguri sõnul on Kaljo Mitt on oma töös suurepäraselt suutnud ühendada arstliku tarkuse, pikaajalise kogemuse tervishoius, noorusliku valmisoleku meditsiini uute meetodite rakendamisel ja positiivse rahuliku meelelaadi.

Kliinikumi preemiaga tunnustatakse väljapaistvaid eesti arstiteadlasi, kes on andnud olulise panuse oma eriala arengusse, kaasa aidanud eesti tervishoiu üldisele arengule, selle maine tõstmisele üldsuse silmis, eesti inimese tervise parandamisse ning olnud ühiskonna aktiivne liige kodanikuna.

Lisa kommentaar

  • Ketlin Beljaev

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.