Mardna ekspertkomisjon töötab nüüdsest Sotsiaalministeeriumi juures

Tervishoiuteenuse kvaliteedi
ekspertkomisjon kolis Tervishoiuameti juurest Sotsiaalministeeriumi juurde.

Anne Poll sotsiaalministeeriumist ütles, et tegemist on lihtsalt seadusemuudatusega. "Tegemist on endiselt sõltumatu ekspertkomisjoniga, ainult asjaajamine käib üle ministeeriumi," ütles Poll. "Töökorraldust see ei muuda eriti. Isikkoosseis jäi samaks ning dr Peeter Mardna on endiselt aseesimees. Ka aadress on sama." Praegustes ruumides töötab komisjon vähemalt selle aasta sügiseni.
Aastavahetusel jõustus tervishoiuteenuste korraldamise seaduse muudatus, millest tulenevalt töötab tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon edaspidi Sotsiaalministeeriumi juures. Samal ajal lõpetas tegevuse Tervishoiuameti juures tegutsenud arstiabi kvaliteedi ekspertkomisjon.
Hiljuti jõustus ka sotsiaalministri 16. mai 2008. aasta määrus nr 27 „Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjoni töökord, tervishoiuteenuse kvaliteedile hinnangu andmise kord ja komisjoni moodustamine”, mis sätestab komisjoni töökorralduse ja koosseisu (RTL, 22.05.2008, 41, 575; https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12964483).Edaspidi oodatakse tervishoiuteenuse hindamise taotlusi Sotsiaalministeeriumi aadressil Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon, Sotsiaalministeerium, Gonsiori 29, Tallinn 15027 või e-kirjana aadressil info@sm.ee.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.