Autor: Violetta Riidas • 28. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mardna ekspertkomisjon töötab nüüdsest Sotsiaalministeeriumi juures

Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon kolis Tervishoiuameti juurest Sotsiaalministeeriumi juurde.

Anne Poll sotsiaalministeeriumist ütles, et tegemist on lihtsalt seadusemuudatusega. "Tegemist on endiselt sõltumatu ekspertkomisjoniga, ainult asjaajamine käib üle ministeeriumi," ütles Poll. "Töökorraldust see ei muuda eriti. Isikkoosseis jäi samaks ning dr Peeter Mardna on endiselt aseesimees. Ka aadress on sama." Praegustes ruumides töötab komisjon vähemalt selle aasta sügiseni.

Aastavahetusel jõustus tervishoiuteenuste korraldamise seaduse muudatus, millest tulenevalt töötab tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon edaspidi Sotsiaalministeeriumi juures. Samal ajal lõpetas tegevuse Tervishoiuameti juures tegutsenud arstiabi kvaliteedi ekspertkomisjon.Hiljuti jõustus ka sotsiaalministri 16. mai 2008. aasta määrus nr 27 „Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjoni töökord, tervishoiuteenuse kvaliteedile hinnangu andmise kord ja komisjoni moodustamine”, mis sätestab komisjoni töökorralduse ja koosseisu (RTL, 22.05.2008, 41, 575; https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12964483).Edaspidi oodatakse tervishoiuteenuse hindamise taotlusi Sotsiaalministeeriumi aadressil Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon, Sotsiaalministeerium, Gonsiori 29, Tallinn 15027 või e-kirjana aadressil [email protected].

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099