Autor: Silvia Kruusmaa • 17. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juks hakkab pakkuma uut hoolekandeteenust

Tallinna linnavalitsus kavatseb homsel istungil muuta Tallinna Puuetega Noorte Keskuse Juks põhimäärust; keskuse poolt pakutavatele teenustele lisandub ööpäevaringne hooldamine raske- ja sügava vaimupuudega täiskasvanutele.

Tallinna Puuetega Noorte Keskus Juks osutab praegu 83-le keskmise ja raske vaimupuudega noorele rehabilitatsiooni, kaitstud töö, toetatud töö ja igapäevaelu toetamise teenust ning sotsiaalnõustamist. Teenused on suunatud kliendi toimetulekule igapäevaelu toimingutega, kõik kliendid elavad oma kodudes, kuid Tallinnas on tekkinud vajadus ööpäevaringse hooldamise teenuse järele, teatas Raepress.

Ööpäevaringse hooldamise teenusele on õigus isikul, kellel on töövõime kaotus vähemalt 80%, raske või sügav puue, rehabilitatsiooniplaani tegevuskavas soovitus ööpäevaringse hooldamise teenusele suunamiseks. Ööpäevaringne hooldus hakkab toimuma Kadaka tee 153, seda saab osutada kuni 15-le vaimupuudega isikule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099