Autor: Triinu Laan • 27. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes jõukaks tahab saada, peab tervisesse panustama

Reedel allkirjad saanud Tallinna hartas kinnitavad tervishoiuministrid, et tervisesektor ei ole pelgalt raha kulutaja, vaid targad investeeringud tervisesse toovad kaasa ka ühiskonna jõukuse.

Sotsiaalminister Maret Maripuu sõnul on harta allkirjastamine ajalooline sündmus. „Oleme siin mitme päeva jooksul rõhutanud, et hästi toimivad tervisesüsteemid on tervise ja jõukuse alus. Nüüd vastutame selle eest, et hartas kokkulepitu saaks ka ellu viidud,” ütles minister.

„Tallinna hartat allkirjastades kinnitavad kõik terviseministrid, et meie töö on teha inimeste elu paremaks,” lisas Maripuu. „Rõhutame seda, et oluline on ennetustöö ja targad investeeringud tervisesüsteemi,” ütles ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099