Autor: Triinu Laan • 27. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margaret Chan: kandke enda eest hoolt

Maailma Tervishoiuorganisatsiooni (WHO) peadirektor soovitas Eestil tervishoiureformidega jätkata ja pani valitsusele südamele, et HIVi ja tuberkuloosi tõkestamisel ei tohi raha kokku hoida.

Esimest korda Eestis visiidil viibivale WHO peadirektorile Margaret Chanile tegi Stenbocki majas väikese ringkäigu peaminister Andrus Ansip. Pärast plaanitust pikemaks veninud kohtumist kiitis WHO peadirektor Eesti tervishoiu arengut, kuid toonitas samas, et HIVi ja tuberkuloosi leviku tõkestamisel tuleb tööd kindlasti jätkata, vahendasid ERR uudised "Aktuaalset kaamerat".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099