Autor: Ketlin Beljaev • 14. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet testis Eestis turustatavaid meditsiinilisi kindaid

Lisaks tavapärasele turujärelvalvele viib Ravimiamet läbi turujärelvalveprogramme, mille eesmärgiks on üksikutest tooteliikudest turu lõikes ülevaate saamine - üheks 2007. aasta testimise objektiks valiti meditsiinilised kindad, mille kvaliteedist on nüüd selgem pilt.

Ravimiamet viis läbi turujärelvalveprogrammi "Meditsiinilised kindad Eesti turul", mille käigus testiti Eestis turustatavaid mittesteriilseid ja steriilseid kummikindaid - kokku katsetati 196 kindapaari, millest 27 mudelit mittesteriilsed ja 9 mudelit steriiseid kindaid, vastupidavust.

Kontrolliti kaitsevahendite tõmbetugevust, venivust ja aukude puudumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099