Autor: Ketlin Beljaev • 17. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased on haige rahvas

Uuringust selgus, et 41% eestlastest olid möödunud talve jooksul haiged - kusjuures vähem teenivad inimesed haigestusid tihedamini, teatab NaisteMaailm.ee

Uuringufirma GfK Custom Research Baltic viis Eesti elanikkonna seas läbi uuringu, et selgitada välja, kui suur osa Eesti elanikkonnast jäi 2008. aasta talvel enda või oma laste haiguste tõttu töölt kõrvale.

Uuringutulemustest selgus, et kaks inimest viiest, täpsemalt 41% Eesti elanikkonnast, olid enda sõnul möödunud talve jooksul haiged. Tervisega olid sagedamini kimpus inimesed, kelle sissetulek on madalam.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099