Autor: Triin Tabur • 13. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Antibeebipille tarvitav naine valib vale mehe

Rasedusvastased tabletid vähendavad naisterahva võimet leida endale bioloogiliselt sobiv abikaasa.

Kui naisi võib paeluda nii meeste intelligentsus kui musklid, saab teadlaste hinnangul paljudel juhtudel otsustavaks siiski kehalõhn, vahendas uudisteportaal Delfi ajakirja LiveScience.

Suure histoühilduva kompleksi (major histocompatibility complex, MHC) geenid tagavad immuunsussüsteemi ja teiste kehafunktsioonide toimimise ning parimad abikaasad saavad neist, kelle MHC lõhnad on võimalikult erinevad. Vastselt avaldatud uuringus leiti, et pille söövad naised eelistavad sarnase MHC lõhnaga mehi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099