Autor: Triin Tabur • 21. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraärimees võitis kohtus perearsti

Kuigi Tallinna ja Viimsi kinnisvara shy;arendaja Margus Valdese kliendid on rahulolematud ja ebaõiglus tundub silmaga nähtav olevat, jääb õigus peaaegu alati temale.

Kai Soop alustas perearstina tööd Margus Valdese rendiruumides Narva mnt 50 ajaloolises apteegimajas oktoobris 2002. Sissekolimisel polnud seal vett ega kütet. Vastavalt lepingule pidanuks olema, kuid Valdes lubas, et kõik saab korda. Algajale perearstile tundus, et mis seal ikka, paari nädalaga saavad olmemured lahendatud. Seda aga ei juhtunud, kirjutas Eesti Ekspress.

See oli pediaater Kai Soobi esimene töökoht perearstina ja esimene katse tegutseda ettevõtjana (perearstid on teatavasti ettevõtjad).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099