Autor: Siret Trull • 18. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uude meditsiinikallakuga klassi oli suur tung

Bioloogia ja geograafia kallakuga vabariigis tuntust kogunud Tamme gümnaasium avardas sellest õppeaastast gümnaasiumi astmes õppimisvõimalusi, avades meditsiinikallakuga klassi, teatab Kalev.ee.

“Kliinikum on meie vilistlasi täis. Nüüd tekkis soov anda lastele rohkem esmaseid teadmisi meditsiinist, et nad tulevikus valiksid õe või arsti kutse. Keskkooli astmes tehakse kolme aasta jooksul tutvust erinevate meditsiinivaldkondadega," rääkis õppealajuhataja Helle Maalmann.

Meditsiinikallakuga klassi oli suur tung. Tartu Ülikooli Kliinikum soovis, et rühma suurus oleks 18 õpilast, ent kokkuvõttes tuli uude klassi vastu võtta 22 noort. Õppealajuhataja Maalmanni kinnitusel ei ole meditsiiniklassis mitte ainult oma kooli põhikooli lõpetanud, vaid tulijaid jagus teistestki Tartu koolidest ja kaugemaltki.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099