Autor: Ketlin Beljaev • 18. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valga haigla uueks juhiks valiti Marek Seer

Valga haiglale uue juhi leidmine oli tehtud ülesandeks Sirje Tammiste konsultatsioonibüroole. Laupäeval saigi haigla nõukogu tutvuda kahe lõppvooru pääsenud kandidaadiga ning tegi ära ka otsuse – määrata uueks juhiks Marek Seer.

Valga haigla nõukogu esimees Margus Lepik lausus otsust kommenteerides, et on Seeri tööleasumises peaaegu kindel, kuid vastav leping sõlmitakse tuleval nädalal, kirjutas Valgamaalane.

Praegune tervishoiuameti erakorralise meditsiini osakonna juhataja Marek Seer ütles, et tuleb seega tagasi kodukohta, sest on pärit Tõrvast. Seer on omandanud meditsiiniõe hariduse ja lõpetab sellel aastal haldusjuhtimise magistriõppe. Tervishoiusüsteemis töötab ta 1998. aastast, olles tuttav ka Valga haiglaga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099