Autor: Siret Trull • 1. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patsiendid saavad supermarketitest tervisliku toitumise nõuandeid

1. oktoobrist kuni 9. novembrini korraldab Tervise Arengu Instituut (TAI) toitumiskampaania, et jagada soovitusi tasakaalustatud toitumiseks.

TAI toitumiskampaania eesmärk on muuta nii laste kui täiskasvanute toidulauda teadlike valikute abil tervislikumaks, kirjutas TAI. Kampaania toimub eesti ja vene keeles erinevates toidupoekettides üle Eesti. Kaasatud on Rimi, Säästumarketi, Selveri, Maksimarketi ja Maxima kettide poed, kus on üleval sõnumid mõtlema panemaks, et inimesed teeksid poes teadlikke valikuid.

Kampaania sihtrühmaks on kõik need, kes katavad pere igapäevase toidulaua. Kampaaniat rahastatakse TAI südame-veresoonkonnahaiguste strateegia eelarvest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099