Autor: Siret Trull • 3. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnum avas Laagris logistikakeskuse

Balti riikide ravimite kaubanduskontsern Magnum avas Laagri alevikus ravimite logistikakeskuse, teatab ettevõte.

Uue logistikakeskuse kaudu hakatakse peale kohaliku turu teenindama ka kliente väljaspool Eestit, kirjutas Kalev.ee.

Ettevõtte teatel hakkab Laagris avatav logistikakeskus teenindama peamiselt Eesti jaevõrku ning progresseeruvas mahus ka mõnede suurte ravimitootjate hulgimüügieelset jaotust teistes Balti riikides. Logistikakeskus on juba kevadest alates aktiivses kasutuses.Magnumi logistikakeskuse kinnisvara kuulub alates selle aasta suvest fondile Focus Nordic Cities, mida haldab Catella Real Estate AG. Magnum tegutseb keskuses pikaajalise rendilepingu alusel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099