Autor: Triinu Laan • 6. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohus karistas imikule rahusteid andnud ema

Pärnu maakohus arutas täna lühimenetluses Marina Tornijaineni (29) süüdistust oma lapsele eluohtliku tervisekahjustuse tekitamises.

Tornijainen andis eelmise aasta novembri lõpus talle endale arsti poolt välja kirjutatud ravimeid oma tollal seitsmekuusele tütrele: ühe tableti rahustit Diazepam ja pool tabletti neuroleptikumi Truxal. Tabletid tekitasid tüdrukule ravimmürgistuse, kirjutab Kalev.ee

Asi tuli ilmsiks, kui Tornijainenile ja tema lastele toona elukohaks olnud pereabikeskusse kutsuti töötajate kahtluste alusel muidu aktiivsele lapsele kiirabi, kuna ta magas enamuse päevast ja oli ka ärkvel olles loid. Tornijainen tunnistas end juba eeluurimise ajal süüdi talle esitatud süüdistuses ja seletas, et andis lapsele ravimeid nutu vaigistamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708