Autor: Triinu Laan • 6. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Onkoloogiahaiglas peetakse hospiitsikonverentsi

Täna toimub PER Onkoloogiakeskuses Eesti II Hospiitskonverents, kus käsitletakse hospiitsi, hingehoiu ja palliatiivse ravi ja toetuse teemat. Konvarentsi korraldab EELK Tallinna Diakooniahaigla seoses rahvusvahelise hospiitsipäevaga ning selle avas peapiiskopp Andres Põder.

Abilinnapea Merike Martinson kinnitas konverentsil, et koostöö diakooniahaiglaga toimub juba aastaid ja linnaosad on saanud oma inimesi suunata sinna nii haiglasse kui hooldekodu teenusele ning haigla on alati püüdnud vastu tulla.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708