Autor: Triinu Laan • 7. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnismäe polikliinik muutus patsiendisõbralikumaks

Tõnismäe polikliinikus on ümber korraldatud liikumispuudega patsiendi vastuvõtt, nüüdsest on liikumispuudega patsiendil võimalus pöörduda oma perearsti või vajadusel ka eriarsti vastuvõtule 1. korrusel paiknevasse kabinetti.

„Septembrikuust alates on Ida-Tallinna Keskhaigla Tõnismäe üksuses muudetud ligipääs puuetega inimestele mugavamaks,“ ütles abilinnapea Merike Martinson. „Hoone muinsuskaitselised tingimused pole võimaldanud põhjalikke ümberehitusi ega lifti ehitamist, kuid ka praegune ümberkorraldus hõlbustab liikumispuuetega inimeste ja ägeda südamepuudulikkusega patsientide arstilepääsu.“

Liikumispuudega patsiendi sissepääsu tee kulgeb Hariduse tänavalt, kaldtee kaudu. Mööda kaldteed jõuab patsient siseõue, kust on sissepääs polikliiniku hoone kangialusest otse kabinet 110 eesruumi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099