Autor: Triinu Laan • 8. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna tervisekoalitsioon alustab tööd

Täna koguneb Tallinna linnapea juhitav Tervisekoalitsioon oma esimesele istungile. Laiapõhjalise tervisekoalitsiooni ülesanne on koordineerida Tallinna rahvastiku tervise arengukava 2008-2015 elluviimist eri sektorites.

Linnapea Edgar Savisaare sõnul hakkab tervisekoalitsioon langetama otsuseid, mis peavad tagama linlaste tervise kaitse ja edendamise. “Meie tegevuse põhimõte – Terve elu terve! ei ole tühi loosung,” ütles Savisaat. “Püüame võimalikult erinevate valdkondade spetsialistide toel koordineerida arengukava elluviimist eri sektorites ning kõrgkoolidel on siin oluline roll.”

Tallinna rahvastiku tervise arengukava 2008-2015 näeb kava elluviimise struktuurina ette intersektoraalse tervisekoalitsiooni, kuhu kuuluvad linnavolikogu liikmete, linna ametite ja linnaosade juhtide kõrval ka pealinna ülikoolide, Eesti Terviseedenduse Ühingu, Tervise Arengu Instituudi, Tervisekaitseinspektsiooni ja ettevõtjate esindajad. Kokku on Tallinna Tervisekoalitsioonis 35 liiget.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708