Autor: Triinu Laan • 10. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanglapedagoogi HIV-ga ei ähvardatud

Eilse Viru vangla pantvangikriisi ajal kõlasid väited, nagu oleks vangide käes kinni hoitud pedagoogi ähvardatud HI-viirusega nakatatud süstlaga. Prokuratuuri kinnitusel ei vastanud need kõlakad tõele.

Kinnipeetavad kasutasid improviseeritud vahendit sotsiaalpedagoogi ähvardamiseks, kuid füüsilist valu vangla töötajale ei tekitatud. Prokuratuur kinnitab, et meedias väidetud HI - viirusega nakatatud süstlaga ähvardamine on kuulujutt ega vasta tõele.

Neljapäeval helistasid kaks Viru vangla alaealist vangi õppeosakonna sotsiaalpedagoogi kabineti lauatelefonilt korrapidajale ja teatasid, et on pedagoogi vangi võtnud ning esitasid oma nõudmised, täpsustas Viru ringkonnaprokuratuur eilseid sündmusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099