Autor: Triinu Laan • 13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearst Mare-Kristi Rosenberg: hea meel on, kui saab haiget aidata

Valgamaa perearst Mare-Kirsti Rosenbergil on hea meel kui ta saab inimeste vaevusi leevendada.

Siberis sündinud naine ei oskagi öelda, kust tuli tõukejõud arstiks õppida. Keskkooli lõpus oli ta igatahes kindel, et püüab Tartu Ülikooli arstiteaduskonda sisse pääseda, kirjutab Valgamaalane.

„Hea meel on, kui saab haiget aidata, kui inimene saab mingist hädast lahti või saan tema vaevusi leevendada,“ sõnas Rosenberg. „Kui jaoskonnaarstidena töötasime, siis meil lapsi ei olnud nimistus. Alguses kartsin neid titasid väga, oma lapsed olid siis juba suureks kasvanud, aga nii tore on näha, et esimesed lapsed, kes minu nimistusse sündisid, on nüüd juba kolmandas klassis.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099