Autor: Triinu Laan • 15. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaal peksti kiirabibrigaad julmalt läbi

Neli kiirabibrigaadi liiget, kaks meest ja kaks naist, kes jõudsid Tšehhovi jäähalli 15 minutit pärast väljakutset elustama Vene jäähokimängijat Aleksei Tšerepanovit, peksti järgmisel hommikul julmalt läbi.

Kui meedikud ja autojuht väljusid hommikul kell kaheksa Tšehhovi haiglast, ründasid neid tumedasse riietatud mehed ning asusid käte ja jalgadega peksma, kirjutab Õhtuleht. Autojuhil tekkisid probleemid südamega ja ta vajas haiglaravi, veel üks kannatanu jäi arstide hoole alla, teised pääsesid kergemate vigastustega.

"Kiirabibrigaad polnud milleski süüdi. Jäähalli jõuti nii kiirelt kui võimalik, kuid Aleksei Tšerepanov oli selleks hetkeks juba surnud," kinnitas Moskva oblasti tervishoiuminister Vladimir Semjonov. "Samas on imelik, et hokiliiga mängu korraldajad ei tellinud kiirabi jäähalli juurde, nagu sel tasemel võistlustel tavaks."

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708