Autor: Triin Tabur • 21. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dow Jones kinnitab Sanofi edu

Teist aastat järjest kinnitab ravimifirma Sanofi-Aventis oma kohta ülemaailmases DowJonesi (DJ) jätkusuutlikkuse indeksis, mis on suurim ka kapitaliinvesteeringute seisukohalt.

Jätkusuutlikkuse arengu poolest kuulub Sanofi-Aventis seitsme enim hinnatud ravimifirma hulka, kirjutab Eesti Päevaleht.

DJ jätkusuutlikkuse indeks hõlmab umbes kümme protsenti 2500 parima jätkusuutlikkusega ettevõtte hulgast üle maailma. Sanofi-Aventis on juhtiv ülemaailmne ravimifirma, mis avastab, arendab ja jagab ravilahendusi kõigi inimeste elukvaliteedi parandamiseks. Firma on noteeritud nii Pariisi kui ka New Yorgi börsil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099