Autor: Triin Tabur • 23. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vilets seedetegevus soodustab vähki

Jä shy;me shy;soo shy;levähk on kõiki shy;dest vä shy;hi shy;liikidest sa shy;ge shy;du shy;selt tei shy;ne vä shy;hi shy;sur shy;ma põhjus Eu shy;roo shy;pas ning hai shy;ges shy;tu shy;mu shy;selt kol shy;man shy;dal ko shy;hal maail shy;mas.

Põhja-Eesti regionaalhaigla onkoloogi Vivian Esko sõnul ei tähenda ühe või mitme eelnimetatud teguri esinemine kohe möödapääsmatult soolevähi tekkimist või olemasolu, küll aga on suurenenud tõenäosus sellesse haigestuda, kirjutas Päevaleht Online.

“Tervisliku, täisväärtusliku elu üks eeltingimus on toidu õige seedimine ja omastamine organismi poolt. Kui seedetegevus on vilets, võivadki tekkida kõhuhädad.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708