Autor: Violetta Riidas • 7. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

17. detsembril toimub apteekrite teabepäev

Ravimiamet ja TÜ Farmaatsia instituut kutsuvad teid ravimialasele teabepäevale: Ravimiinfo ja info ravimitest – mida nõustamisel kasutada 17. detsembril 2008, algusega 11.00 Dorpati Konverentsikeskuses Tartus, Turu 2

Professionaalse apteegiteenuse osa on info valdamine. Teabepäeva eesmärgiks on pakkuda võimalust aru saada otsustest, mille teevad erinevad osapooled (riik, ravimitootja jt) enne, kui ravim apteeki jõuab; meenutada põhitõdesid ravimitest; rääkida muutustest ravimimaailmas ja apteekrite koolituses; arutleda infoedastuse ja nõustamise vajalikkuse või selle puudumise üle traditsioonilises apteegis.

Teabepäeva teemad: - ravimitega seotud info (Ravimiamet); - ravimite teekond registrisse; müügiloa andmisele järgnev (Ravimiamet); - ravimiohutus (Ravimiamet); - farmaatsiatudengite õppekava (TÜ Farmaatsia instituut); - nõustamine apteegis (TÜ Farmaatsia instituut, Eesti Apteekrite Liit, Ravimiamet). Täpne päevakava on koostamisel.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708