CMMB: ravimite annetused tegid majanduslanguses rekordi

CMMB (Catholic Medical Mission Board)
täheldas oktoobris rekordarvu ravimite ja meditsiinitarvikute annetusi. Ühe kuu
annetuste summa oli kokku 55,8 miljonit dollarit.

Rekordiline summa näitab tugevat korporatiivset sotsiaalset vastutust isegi väljakutsuvates majandustingimustes, teatas ettevõte. CMMB kannab uhkusega ette oktoobrikuu annetuste rekordsumma, mis lõpetab ka fiskaalaasta 2008 rekordilise 191 miljoni dollariga, ravimite ja meditsiinitarvikute varustamise näol.

“Ravimi- ja sellega seotud tööstustes on väga head ettevõtted ehk korporatiivsed kodanikud. Olles partnerlussuhetes organisatsiooniga nagu CMMB, jõuavad annetused enim abivajavate piirkondadeni,” ütles CMMB president John F. Galbraith.

“Ravimite ja meditsiinitoodete annetused saadetakse paljudesse enim eraldatud piirkondadesse arengumaades ülemaailma. Selline partnerlus on eriti efektiivne moodus toimetada elupäästvad ravimid nendeni, kes vajavad neid kõige rohkem,” lisas ta.

Lisa kommentaar

  • Katre Pilvinski

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.