Autor: Katre Pilvinski • 26. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CMMB: ravimite annetused tegid majanduslanguses rekordi

CMMB (Catholic Medical Mission Board) täheldas oktoobris rekordarvu ravimite ja meditsiinitarvikute annetusi. Ühe kuu annetuste summa oli kokku 55,8 miljonit dollarit.

Rekordiline summa näitab tugevat korporatiivset sotsiaalset vastutust isegi väljakutsuvates majandustingimustes, teatas ettevõte. CMMB kannab uhkusega ette oktoobrikuu annetuste rekordsumma, mis lõpetab ka fiskaalaasta 2008 rekordilise 191 miljoni dollariga, ravimite ja meditsiinitarvikute varustamise näol.

“Ravimi- ja sellega seotud tööstustes on väga head ettevõtted ehk korporatiivsed kodanikud. Olles partnerlussuhetes organisatsiooniga nagu CMMB, jõuavad annetused enim abivajavate piirkondadeni,” ütles CMMB president John F. Galbraith.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099