Esimese kliinikuna kolib L. Puusepa 8 uude majja naistekliinik

Sünnieelne, sünnitus- ja sünnitusjärgne
osakond alustab kliinikumi uues majas (L. Puusepa 8 G2) tööd alates 16.
detsembrist kella 9.00st. Sellest tähtajast alates hospitaliseeritakse kõik
sünnitajad ja erakorralist günekoloogilist abi vajavad patsiendid uude
ravikorpusesse.

Erakorralised patsiendid peaksid alates 16. detsembrist tulema kliinikumi „uude EMOsse“, mille sissepääs on L. Puusepa 8 uusehitise Riia tänava poolses otsas, sisekliiniku vastas. Uks on tähistatud sildiga „Erakorraline vastuvõtt“

16. detsembril jätkub paralleelselt sünnitusabi osutamine vanas hoones (Lossi 36) patsientidele, kes on juba eelnevalt hospitaliseeritud. Sünnieelse osakonna patsiendid kirjutatakse koju või viiakse üle uude majja. Vanas hoones lõpetatakse sünnitusabi ja erakorralise abi osutamine täielikult 17. detsembril, kõik sünnitusjärgse osakonna patsiendid kirjutatakse koju või viiakse vajadusel üle uude ravikorpusesse.

Naistenõuandla jätkab tööd Lossi 36 hoones 17. detsembrini. 18. ja 19. detsembril on naistenõuandla suletud ning ambulatoorse abi osutamist ei toimu. Nõuandla võtab oma patisente vastu uue hoone (L. Puusepa 8 G2) roostekarva korpuses alates 20. detsembrist. Naistenõuandla sissepääs on L. Puusepa 8 peauksest.

Lisa kommentaar

  • Katre Pilvinski

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.