Autor: Katre Pilvinski • 8. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uimastitega hädas naisi ootab Voorel uus võõrutustalu

Narkosõltlaste poiste rehabilitatsioonitalu tegutseb MTÜ Aidsi Tugikeskus eestvedamisel kümnendat aastat. Eelmisel reedel avati meestetalu kõrval pidulikult talumaja, kus jaanuarist hakkavad abi saama tüdrukud.

Kogu ettevõtmise taga seisab Nelli Kalikova, kes arvab, et tüdrukutega saavad nad näha veel rohkem vatti ja vilet, sest neiude probleemid on pahatihti sügavamad. „Kaks tüdrukut on juba koha saanud. Üldse on seal kümme kohta, häda pärast mahub rohkem,” ütles Kalikova Eesti Päevalehele, kelle sõnul kasvab naissõltlaste arv pidevalt.

Tüdrukute talu ehitati tänu USA suursaatkonnale, mis annetas ligi kaks ja pool miljonit krooni. Sotsiaalministeeriumilt tuli veidi üle miljoni krooni, Tallinna linnalt 430 000 krooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099