Autor: Violetta Riidas • 9. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laste vaimse tervise keskus kolis USAst Soome

Rahvusvaheline laste psühhiaatriale keskendunud World Association for Infant Mental Health on kolinud Michiganist Tamperesse.

Organisatsiooni presidendina tegutses alates aastast 2003 kuni selle aasta augustini Tampere ülikooli professor Tuula Tamminen, kirjutas Mediuutiset. Praegu on presidendiks prantslane Antoine Guedeney.„Tampere on olnud väikelaste psühhiaatrilistes uuringutes ja kliinilistes oskustes eesrinnas,“ kommenteeris Tamminen.Organisatsiooni ülesanne on levitada teavet ja arendada teaduspõhiseid raviviise. „Osalesin EL rohelise raamatu koostamisel, kus käsitleti eurooplaste heaolu. Aastal 2015 loetakse suurimaks ohuteguriks vaimse tervise probleeme,“ hoiatas Tamminen.Organisatsioon tegutseb umbes 50 riigis ja sellel on tuhatkond üksikisikust liiget. Tamperes hakkab tööle ka üks täiskohaga töötaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708