Autor: Katre Pilvinski • 16. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver kogus heategevuskampaaniaga üle 80 0000 krooni

Käesoleval aastal kogus Selver heategevuskampaania "Koos on kergem!" raames pea kaks korda rohkem raha kui eelmisel aastal – kokku 805 907 krooni. Annetusi koguti 31 Selveris üle Eesti ning annetused antakse täna üle 14 haigla laste- või sünnitusosakonnale.

Tallinnas koguti kümnes Selveris kokku 317 613 krooni, teatas ettevõte. Tallinna Lastehaigla soetab kogutud raha eest CPAP aparaadi vastsündinute osakonda, et aidata vastsündinuid hingamishäirete korral.

A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saare sõnul on annetuste hulk ja kogusumma aasta- aastalt kasvanud. „Heategevuskampaaniat „Koos on kergem!“ on Selver korraldanud juba kuus aastat. Alustasime Tallinnas ühe Selveriga ning nüüd oleme jõudnud 32 Selveriga 14 haiglasse. Toetussumma ei ole suurenenud mitte ainult seetõttu, et oleme laienenud ning kampaaniaga on ühinenud rohkem Selvereid, vaid kasv on toimunud ka Selverite lõikes eraldi. See on hea märk – hoolimata raskest ajast meeldib Eesti inimestele väikeseid heategusid teha, tuleb anda neile selleks vaid lihtne võimalus,“ rääkis Iivi Saar.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099