Autor: Katre Pilvinski • 17. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lugejakiri: tervishoiu kõrgkooli lugu

4.- 6. detsembril täitus messikeskus taas kord infohimuliste noortega, kellele jagasid teavet haridusasutused, teabe- ja vabaajakeskused, erakondade noortekogud, liidud, huvikeskused ja kirjastused.

Tervishoiu kõrgkoolid esitlesid end sel aastal tavapäratult tutvustades tervishoiualast rakenduskõrgharidust ühises messiboksis. Lisaks üliõpilastele toimetasid boksis ka kõrgkoolide vilistlased, kes töötavad Tallinna haiglates. Avatud messiboks oli ääretult populaarne, sest kõiki õppekavasid ja töövõimalusi tutvustati tegevuste kaudu.

Ida- Tallinna ja Lääne- Tallinna keskhaiglas, Põhja- Eesti regionaalhaiglas ning Tallinna lastehaiglas töötavad spetsialistid mõõtsid sadadel soovijatel veresuhkru taset ja vererõhku, määrasid veregruppi, kontrollisid südametööd, nõustasid sugulisel teel levivate haiguste osas ning õpetasid, kuidas anda esmaabi. Väga põhjalikult demonstreeriti, kuidas toimub elustamine kiirabiautos.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708